9.16.2009

Sarcophagus

An amund scarab sarcophagus. There is a very dangerous man-eating giant scarab hiding in the hole beneath the faces. And some smaller, too. Unfortunatelly the concept is unfinished, it was just a promising idea.

4 comments:

- said...

Awesome. Just like the previous pieces from your series. I've no idea where these will be used, but Delta _should_ get pieces like these for their publications. :)

Peter Tikos said...

Thanks Gabor,
Unfortunatelly the 7th Age game project was cancelled because the bankruptcy of the developer.
I'm working for Delta in these days, drawing b&w interior art. I don't know why, but they're searching deviantArt and buying art by not Hungarian artist for their book covers. I'm ready for paint pieces for them, and they know it. Maybe one day... Till then I work more for not Hungarian publishers.
De ezeket szerintem te is tudod :)

- said...

Well... Vagyis inkább: nos. :) A "tudom", az túlzás - nem vagyok képben mostanában a DV ügyeivel. Már jó ideje nem dolgozom náluk / nekik, és - mivel mindenkinek sűrű az élete - nagyon ritkán beszélgetünk. Persze, látom a megjelenő könyveiket - de csak tippelni tudnék, hogy miért a dA-ról válogatnak. Talán azért, mert gyors megoldás: találsz egy saccra jó képet, megkérdezed, eladó-e, és ha belefér a keretbe, megveszed, vége. Míg sajátot készíttetni idő, macera, rizikó és talán több pénz is. De persze jobb lenne, ha nem ez lenne a helyzet. Mit is mondhatnék... hejh, a régi szép idők! :) Azért remélem, láthatunk még olyan köteteket, amiket magyar alkotók munkái díszítenek. Olyasmik, mint pl. ezek a képeid itt. (Riszpekt!)

Peter Tikos said...

Köszi szépen.
Értem, hogy idő, macera, meg rizikó, és persze több pénz is (bár ebben nem vagyok biztos) - de hát ez nagyjából mindenről elmondható. Most talán kevesebb idő, macera és rizikó, de ez tulajdonképpen igénytelenség. Ez nekem kicsit olyan, mintha egy, már megírt regényben lecserélnék a neveket, hogy így illesszék egy sorozatba.
Épp tegnap délután kaptam megrendelést borítóképre egy német kiadótól. Kis kiadó, a pénz sem valami sok - nem is értem, ők miért nem a deviantról kerestek valamit.
És a félreértések elkerülése végett: nem azért írom ezeket, mert azt nehezményezem, hogy én nem kapok megrendelést. Boros-Szikszai borítókat akarok, meg Sánta Kirásakat, Vass Ricsiseket és Szendreiseket!