11.17.2009

1:1 details from the docks

Close-ups of the Seattle dock scene.

3 comments:

raveon said...

Hehe, tudom hogy a Brusz Lí vámpír vagy farkas akar lenni, mégis a fogairól inkább az jutott az eszembe, hogy ez a fazi afféle vadkan-ember. :)

A háttérben téged lőnek szitává?

Ami az egész képen nagyon tetszik, az a hajó és az akörüli háttér, különösen a "Casino"-os híd vagymi. Az nagyon hangulatos lett!

Csacso said...

Nagyon vad az a csaj, hát még a külseje :) A lövést kapott férfi, maga a gag/geg. A láb feldobás 90fokban –korai időkben emlékeim szerint volt pár játék, amiben így dőltek ki az ellenek :) A kutyákat visszatartó ember tartása, perspektívája nagyon szépen, realisztikusan sikerült. Természetesen, most is a bal fertály lett a kedvencem :) Szerintem vállalható, hogy félreértetted az elején, ezért lett inkább Kung Pow (Ping-Pong) főszereplőjével hasonlatos ;) Ahogy fentebb írta raveon, a háttér nagyon hangulatos lett. Nagyon jól, hatásvadászosan lettek összepasszintva a színek. Szinte minden térelemet kiemelhetnék dicséretre, de legjobban a víz, enyhe hullámai, kipárolgása tetszik.
Ez újabb lépés, hogy már „egyszerű” egy mozzanatos képet nem is kérnek tőled? :)
Grat a remek alkotáshoz! Figyelmet, kommentet pedig magadnak, munkáidnak köszönheted! ;)

Peter Tikos said...

Köszi mindkettőtöknek :)

Ez nem újabb lépés, valahogy így alakult. Ez a két Seattle 2072 kép (ez és a macisámános) két féloldalas, vagyis egy oldalpáron helyezkedik el, nyúlik át egyik oldalról a másikra. Emiatt kissé nagyobb, mint a korábbi fél- meg egyoldalasak.