11.13.2009

Street shamen

An illustration from the Seattle 2072, which is a 200 page, full color beauty - one of the most iconic Shadowrun books ever produced.

It’s a screwed up city. Isolated from the rest of the UCAS, it’s haven for criminals-mugglers, syndicates, gangers. Legal criminals, too-megacorporations, governments, politicians. As beautiful as she is dysfunctional, Seattle is urban sprawl amid rolling hills and forests nestled up to man-made wonders next door to natural and man-made disasters. Whether you’re a native or not, Seattle will draw you in like no other. You can run for a lifetime and never leave Seattle, but some say you can’t run for a lifetime without entering.

2 comments:

Csacso said...

Tetszik ez az összetett kép! Szememet Linda Blair (Regan) vonzza elsőre –liszenszelve van a világhoz, avagy kikacsintás? A teliszájal „vigyorgó” maci meg olyan kakukktojás a képen –tudom, látom, hogy megidézett, materializálódik. Indiánok többen is hasonlatosak bizonyos mértékig a te ábrázatodra, vagy csak „megszokásból” figyelek/képzelek ilyen plusz poént nálad :)
De a kedvencem, a baloldali páros kiknek kezében a (nekem)látványosan kékkel pacsmagolt koponya :) Még jó, hogy van nagy kék pacsmag is itt feljebbi posztban :)
Kép baloldali részét meghagyva, Regan szájából kijövő nagyobb Pinkhell felirattal simán el tudnám képzelni, mondjuk alternatív hátsó borítónak, egy elkövetkezendő Pinkhellhez :)
(Ez a sugallat biztos a kis pinkhell feliratnak is köszönhető.)

Peter Tikos said...

A kiscsajhoz konkrétan, szó szerint "Ördögűzőset" kértek :)
Az egész jelenet egész pontosan meg volt írva, és elég nehéz dolgom is volt: az óriásamőbát és a vele harcoló medveszellemet nem is tudtam egy ennyire horizontális képen a sámánok feje fölé rajzolni.
Önmagammal való hasonlatosság éppen elképzelhető, bár a medve válla felett kikandikáló rézbőrű inkább Trent Reznorra emlékeztet :)
Köszi a figyelmet és a kommenteket, Csacso!