1.15.2010

God of Storms, once again

I refined my Hurakan picture for the Best of ArtOrder, 2009 book by Jon Schindehette. I also sent the Krampus, and hope they (or one of them) will be selected for the book.

4 comments:

Zsoldos Péter said...

Nézegetem azt a képet és tetszik de a villámokkal nagyon ne tudok kibékülni. Teljesen összezavarják a teret. Lehet, hogy csak layer hiba de az, hogy a hozzánk közeli figura farka és "szárnya" a jóval hátrébb erezhető szikla és villám mögé megy be bezavar. A villám nagyon faágszerű és ahhoz képest hogy annyira közel van túl sokat kanyarog, ráadásul nincs fényereje. Ha másolnád a layert és rádobnál egy blurt az alsó rétegre hogy elmossa, máris úgy tűnne, hogy nem vákuumcsőben halad. Meg egy kicsit lehetne színátmenetes mert úgy természetesebbnek hatna.
A figura előtt a sarokban lévő maya templom pedig végkép összezavarja a teret. Így most azt sugallja ha feltöltődtem a tengeren elektromossággal én leszek a mozdony a terepasztalon :)
Ezektől eltekintve tetszik a meló.
Bocsánat ha sarkosan fogalmaztam.

Peter Tikos said...

Hello, Péter! Dehogy sarkos, örülök az észrevételeidnek és a véleményednek. Viszont az a helyzet, hogy épp ma adtam le a képet, így már nem módosítok rajta - pedig egyik-másik javaslatodat kipróbáltam volna. Leginkább ez a terepasztal dolog zavar, más is megjegyezte már.
Ezt a képet egy többfordulós pályázat során, Jon Schindehette "irányítása mellett" dogoztam ki. Ez azt jelenti, hogy megpróbáltam az ő elvárásainak megfelelni, az ő gondolatait kitalálni. Azt hiszem, ez valamennyire sikerült is, mert - bár nem akarok előre inni a medve bőrére - épp az imént írt vissza, hogy megkapta a képet, és imádja. Remélem, ez azt jelenti, hogy van esélyem bekerülni a Best of könyvbe :)

Unknown said...

I hope too. This piece kick ass. Wow.

Peter Tikos said...

Thank you very much, Ben! :)